logo-web logo-web
Reglament Matchgolfcup Team Cup

 


               

FASES I CALENDARI DE COMPETICIÓ

     

La Matchgolf Team Cup consta de  la Fase regular i la prova FINAL  (veure calendari https://matchgolf.es/calendari-team-cup/)

Els equips estaran formats per un mínim de 6 juadors + 2 reserves on sempre computaran les 3 millors targes a cada campionat disputat segons el calendari oficial de la Matchgolf Team Cup. El capità de cada equip anunciarà el equip titular ABANS de començar cada competició.

En cas que un membre d'un equip tingui una baixa mèdica superior a 6 mesos, es podrà incorporar un nou jugador substitut al equip.

La Matchgolf Team Cup s’intentarà amb la mesura que sigui possible que un màxim de 2 jugadors de cada equip puguin jugar junts i s’enfrontin a 2 jugadors d’altres equips tot i que es podrà fer qualsevol combinació (per exemple 1 jugador de cada equip en sortides de 4 o 3 jugadors d’un mateix equip contra 1 d’un altre equip). L’organització decidirá els emparallaments amb altres equips.


Tots els tornejos de la “Matchgolf Team Cup” es disputaran com a dies principal en divendres i dissabte segons el calendari publicat al web tot i que es podrà obrir diumenge per tal de garantir el DRET A JUGAR que tenen tots els jugadors i per evitar situacions que no ho puguin garantir (política de cada camp, places limitades, overbooking, inclemències meteorològiques o qualsevol altre causa que faci necessari obrir un nou dia de joc).


Matchgolf anunciarà abans de cada torneig els dies de competició i fins 24 hores abans podrà obrir un nou dia de competició dins el mateix torneig o si el mateix dia de competició no és possible jugar Matchgolf es reserva el dret d’obrir un nou dia de joc al dia següent.


   MODALITATS DE JOC

   

Modalitat Stableford.


   SISTEMA DE PUNTUACIÓ DE LA MATCHGOLF CUP
       

El sistema de puntuació de la “Matchgolf Team Cup” consisteix en l’acumulació de punts stableford de les 3 millors targes de cada Equip en cada prova oficial del calendari de la Matchgolf Team Cup.

Un cop acabada la Fase regular on es es poden descartar els 2 pitjors resultats, es farà un reset de punts per la Gran Final i en funció de la posició de cada equip obtindran els següents punts extra per cada equip. A la prova final es computaran les 6 targes del equip titular que decidexi el capità.

Per poder disputar la final s'hauran d'haver jugat 6 de les 8 proves de la fase regular (un mínim de 3 jugadors per prova).

 

PUNTUACIÓ RESET FASE FINAL


1 equip classificat 14 punts stableford

2 equip classificat 10 punts     »

3 equip classificat  8  punts     »

4 equip classificat  6  punts     »

5 equip classificat  4  punts     »

6 equip classificat  2  punts     »

7 equip classificat   1 punt        »

8, 9, 10 , 11 i 12      0 punts     «


   PREMIS I OBSEQUIS
Campió Absolut - Final
      
    • Copa personalitzada Matchgolf Team Cup

    •  Trofeu per cada jugador del equip guanyador.

    • Bossa de golf – Edició limitada


   

ALTRES CONSIDERACIONS COMPETICIÓ “MATCHGOLF CUP”

       

>La competició es regirà per les regles de la real federació espanyola de golf

>Matchgolf permet com a regla local l’obtenció de distàncies mitjançant Dispositius Multifuncionals i Dispositius de mesures de distancia segons les regles de la Real Federació Espanyola de Golf.

>A cada Torneig hi haurà un comitè de competició format per un membre de la Organització de Matchgolf i un membre del camp on es disputi la Torneig sempre respectant les regles locals de cada camp i les regles de la Real Federació espanyola de golf. Aquest comitè serà el organisme per dirigir-se per efectuar qualsevol reclamació o fet denunciable abans de les 48 hores posteriors a la finalització de la Torneig. Caldrà enviar correu a info@matchgolf.cat el qual resoldrà per escrit la resolució final.


>Matchgolf aposta decididament pel joc ràpid, motiu pel qual no posa carpes al forat 9. És responsabilitat de tots els jugadors vetllar pel joc ràpid. Els jugadors que compleixin amb el horari estipulat es reservaran el dret de sortida de joc en horari preferencial.


>Matchgolf intentarà respectar els horaris sol·licitats en la mesura que sigui possible tenint en compte que els horaris els marca el camp en funció dels seus interessos comercials amb abonats , socis o altris i tenint en compte el ranking de compliment d’horaris al camp.

¿Teniu alguna pregunta? ¡Podeu posar-vos en contacte amb nosaltres!

Contacta amb nosaltres arrowR