logo-web logo-web
Nosaltres

Som una empresa organitzadora d'events esportius que hem creat la marca comercial "Matchgolf". Ens sentim molt orgullosos de poder oferir a tots els afeccionats de Golf la organitzaci贸 de tornejos de Golf i els nostres propis circuits aix铆 com esdeveniments privats per empreses. Som uns amants d'aquest esport, jugadors i ara organitzadors i la nostre m脿xima il路lusi贸 茅s que als nostres tornejos et sentis com a casa, gaudeixis al m脿xim d'aquest esport i volem que el teu esfor莽 tingui la seva recompensa.

Apostem per la m脿xima transpar猫ncia, aprofitant totes les noves tecnologies podr脿s saber en tot moment els teus resultats, premis , classificacions i tot all貌 que necessitis ho tindr脿s al teu abast.

El golf ha de ser un esport divertit, accessible i econ貌mic i que serveixi per fomentar l鈥檃mistat aix铆 com la sana competitivitat que ens permet a tots la millora continuada del nostre nivell.

Com a jugadors hem gaudit molt d'aquest esport i ara just el que volem 茅s gaudir-ho com a organitzadors d'events esportius relacionats amb el golf. Creiem que podem oferir un tracte personalitzat a cada membre d'aquest portal i creiem sincerament que et sentir脿s com a casa i passar脿s a ser un 鈥淢atchgolfer鈥 m茅s del nostre club.

Hem creat el 鈥淐lub Matchgolf鈥 perqu猫 apart dels tornejos peri貌dics de golf durant tot l鈥檃ny tamb茅 volem fer escapades de golf, viatges, sessions de fitting, prova de material i moltes m茅s activitats relacionades amb el Golf.

Benvingut a MatchGolf, benvingut al teu club de Golf.

Filosofia de matchgolf
Joc r脿pid : Avituallament al forat 1 sense parades entre forats. Joc net : vetllem pel compliment estricte de les normes.
Juga
Juga a un bon ritme i sense parades entre el forat 1 i el 18
Paga
Paga a un preu just pel teu green fee
Guanya
Guanya Gaudeix dels premis de cada prova i de la temporada